Modeteam op bezoek

Baankansen door omscholing tot mode professional

25 november 2019

Het toffe aan het Element is dat we een ruimte hebben waar we groepen kunnen hosten voor trainingen en creatieve sessies. Zo hadden we het Modeteam de afgelopen periode regelmatig op bezoek.

Vorige week rondde een groep van hun deelnemers hun opleiding tot modeprofessionals af, met zo nieuwe baankansen in het verschiet. Een prachtige samenwerking tussen het Modeteam, UWV en Aventus!

Meer over

Het Element

Kom werken in het oude directiekantoor van Zwitsal Apeldoorn! Sinds de zomer van 2019 bouwen we hier aan een bruisende community van startups en andere innovatieve bedrijven in het domein van duurzaamheid, sociale innovatie en ICT. Allemaal ondernemers die de wereld een beetje mooier en beter willen maken met hun bedrijf. 

Meer over

StartUp Apeldoorn

Het Element wordt gehost door Startup Apeldoorn, een stichting gerund door drie ondernemers. Bas, Wiebe en Shira werken als verbinders en aanjagers van innovatie en ondernemerschap in de stad. Hun visie? “Ondernemen en innoveren is mensenwerk, en we doen niets liever dan mensen die impact willen maken op de wereld een stapje verder te helpen.” 

Contact met

Het Element

Vlijtseweg 130

7317 AK Apeldoorn

+31(0)6 2346 8780

info@startup-apeldoorn.nl