Website voor Element

Een website voor het Element

6 december 2019

Binnenkort online, een eigen website voor het Element! Een plek waar we alle ondernemers aan je gaan voorstellen, want wist je dat er al zo’n 20 ondernemers werken in het Element?

Ook vind je op de site een agenda met onze activiteiten vindt, en waarvoor je bij ons terechtkunt. Hou de site in de gaten voor updates!

Meer over

Het Element

Kom werken in het oude directiekantoor van Zwitsal Apeldoorn! Sinds de zomer van 2019 bouwen we hier aan een bruisende community van startups en andere innovatieve bedrijven in het domein van duurzaamheid, sociale innovatie en ICT. Allemaal ondernemers die de wereld een beetje mooier en beter willen maken met hun bedrijf.

Meer over

StartUp Apeldoorn

Het Element wordt gehost door Startup Apeldoorn, een stichting gerund door drie ondernemers. Bas, Wiebe en Shira werken als verbinders en aanjagers van innovatie en ondernemerschap in de stad. Hun visie? “Ondernemen en innoveren is mensenwerk, en we doen niets liever dan mensen die impact willen maken op de wereld een stapje verder te helpen.” 

Contact met

Het Element

Vlijtseweg 130

7317 AK Apeldoorn

+31(0)6 2346 8780

info@startup-apeldoorn.nl