Open huis groot feest

Feest in het Element

31 januari 2020 zetten we onze deuren open en lieten we vrienden, familie en zakelijke relaties kennismaken met het Element en alle ondernemers. Wat een feest was het! Tientallen mensen kwamen kennismaken met het Element tijdens het Open Huis, dat werd afgetrapt door Startup Apeldoorn.

Bezoekers konden in gesprek met de ruim 20 ondernemers op het gebied van (sociale) innovatie, duurzaamheid en ict. Ook konden de aanwezigen proeven van ‘de elementen’ door om te gaan met stress door hun arm in ijswater te steken (WATER), door beter te ademen (LUCHT), door praktische antwoorden op ondernemersvragen te krijgen tijdens een business speeddate (AARDE) en een goed gesprek te vuren bij vuurkorven buiten (VUUR). 

 

Nog niet kennisgemaakt? Altijd welkom, aan de Vlijtseweg 130 in Apeldoorn.

 

Meer over

Het Element

Kom werken in het oude directiekantoor van Zwitsal Apeldoorn! Sinds de zomer van 2019 bouwen we hier aan een bruisende community van startups en andere innovatieve bedrijven in het domein van duurzaamheid, sociale innovatie en ICT. Allemaal ondernemers die de wereld een beetje mooier en beter willen maken met hun bedrijf. 

Meer over

StartUp Apeldoorn

Het Element wordt gehost door Startup Apeldoorn, een stichting gerund door drie ondernemers. Bas, Wiebe en Shira werken als verbinders en aanjagers van innovatie en ondernemerschap in de stad. Hun visie? “Ondernemen en innoveren is mensenwerk, en we doen niets liever dan mensen die impact willen maken op de wereld een stapje verder te helpen.”

Contact met

Het Element

Vlijtseweg 130

7317 AK Apeldoorn

+31(0)6 2346 8780

info@startup-apeldoorn.nl