Valentijnsactie Retulp

Romantisch en duurzaam

Verras je geliefde met een limited edition customized Retulp thermosbeker met eigen naam!

Vergeet dit jaar de doos met chocolaatjes of een bos rozen en kies voor een cadeau dat personaliseerbaar, duurzaam en speciaal is.

Dit jaar komt Retulp met een speciale Valentijnsdag actie. Bij aankoop van een van de geselecteerde Tumbler thermosbekers is het mogelijk om de naam van je geliefde te laten graveren in de fles. Bestel voor 06-02-2020 een van de geselecteerde thermosbekers via Bol.com en ontvang uiterlijk 13-02 je verrassing thuis.

Bestel em hier.

 

Meer over

Het Element

Kom werken in het oude directiekantoor van Zwitsal Apeldoorn! Sinds de zomer van 2019 bouwen we hier aan een bruisende community van startups en andere innovatieve bedrijven in het domein van duurzaamheid, sociale innovatie en ICT. Allemaal ondernemers die de wereld een beetje mooier en beter willen maken met hun bedrijf.

Meer over

StartUp Apeldoorn

Het Element wordt gehost door Startup Apeldoorn, een stichting gerund door drie ondernemers. Bas, Wiebe en Shira werken als verbinders en aanjagers van innovatie en ondernemerschap in de stad. Hun visie? “Ondernemen en innoveren is mensenwerk, en we doen niets liever dan mensen die impact willen maken op de wereld een stapje verder te helpen.” 

Contact met

Het Element

Vlijtseweg 130

7317 AK Apeldoorn

+31(0)6 2346 8780

info@startup-apeldoorn.nl