Meetup over blockchain

Wat moet jij met blockchain?

Gisteren liet een groep ondernemers zich bijpraten over “Blockchain en Nieuwe Technologieën, wat moet je ermee?”. Een crashcourse van 1,5 uur door Element-bewoner Jolanda ter Maten.

Jolanda legde de basisbegrippen van Blockchain uit, hoe het begonnen is, welke rol Bitcoin daarin speelt en welke toepassingen van Blockchains en Smart Contracts er nog meer mogelijk zijn. Conclusie: blockchain is dichterbij dan je denkt. Ook voor jou! Gaan we straks geld overmaken zonder bank bijvoorbeeld?

Wil je ook meer weten over Blockchain, nieuwe technologie en welke impact dit gaat hebben op jouw branche, organisatie en markt? Neem contact op met Jolanda, voor een lezing, training of aanbod op maat. Aanrader!

Fotocredits: Koos Luijk

Meer over

Het Element

Kom werken in het oude directiekantoor van Zwitsal Apeldoorn! Sinds de zomer van 2019 bouwen we hier aan een bruisende community van startups en andere innovatieve bedrijven in het domein van duurzaamheid, sociale innovatie en ICT. Allemaal ondernemers die de wereld een beetje mooier en beter willen maken met hun bedrijf.

Meer over

StartUp Apeldoorn

Het Element wordt gehost door Startup Apeldoorn, een stichting gerund door drie ondernemers. Bas, Wiebe en Shira werken als verbinders en aanjagers van innovatie en ondernemerschap in de stad. Hun visie? “Ondernemen en innoveren is mensenwerk, en we doen niets liever dan mensen die impact willen maken op de wereld een stapje verder te helpen.” 

Contact met

Het Element

Vlijtseweg 130

7317 AK Apeldoorn

+31(0)6 2346 8780

info@startup-apeldoorn.nl