Agenda en Nieuws

Op zoek naar inspiratie over ondernemerschap, innovatie en persoonlijk leiderschap als ondernemer? Blijf dan op de hoogte van wat er gebeurt in het Element en schuif een keer aan bij onze events!

Maandelijks - 'Let's talk impact' voor ondernemers

Je wilt succesvol ondernemen, maar ook een positieve impact op de wereld maken.

Dan kan op meer manieren dan je misschien denkt! Maandelijks kun je gratis aanschuiven bij Startup Apeldoorn voor een korte ‘strategie en impact’ sessie. 

Meedoen kan op iedere laatste vrijdagochtend van de maand. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@startup-apeldoorn.nl.

Organisator: Startup Apeldoorn

Maandelijks - De kracht van ademhaling in jouw bedrijf

Leer hoe jij jouw ademhaling kunt gebruiken om meer resultaat uit je business te halen. Ademen geeft ruimte, focus en manifestatiekracht.

Lees meer op de website www.h3lab.me/adempauze.  Per editie zijn er slechts 15 plekken beschikbaar. 

Organisator: H3lab

Meer informatie en tickets.

Maandelijks - 'Mindset & koudetraining'

Tijdens deze workshop kom je meer te weten over de theorie achter de Wim Hof methode en hoe het je in staat stelt om invloed uit te oefenen op je autonome zenuwstelsel. Dit biedt niet alleen lichamelijke voordelen, maar het maakt je ook mentaal en geestelijk sterker. Best handig, als je ondernemer bent.

Wanneer je in staat bent om zonder pijn meer dan 2 minuten in een ijsbad te zitten, dan ben je ook in staat om doelen die vooraf niet haalbaar leken toch te realiseren.

Organisator: Wiebe Bakker

Meld je aan.

Nieuws

Meetup over blockchain

Meetup over blockchain

20 februari organiseerden we in het element de meetup ‘Blockchain en nieuwe technologieën, wat moet je ermee?’, door Jolanda ter Maten.

Valentijnsactie Retulp

Valentijnsactie Retulp

Hoe romantisch is dit! De Valentijnsactie van Retulp. Verras jij je geliefde 14 februari met een origineel en duurzaam cadeau? Wij zeggen: doen!

Open huis groot feest

Open huis groot feest

Wat een feest was het, 31 januari! Veel bezoekers in het Element tijdens het Open Huis, dat werd afgetrapt door Startup Apeldoorn.

Open huis

Open huis

Vrijdag 31 januari 2020 zetten we onze deuren open en laten we je graag kennismaken met het Element en alle ondernemers.

Website voor Element

Website voor Element

Een eigen website voor het Element! Een plek waar we alle ondernemers aan je gaan voorstellen, en je op de hoogte blijft van onze events.

Modeteam op bezoek

Modeteam op bezoek

Wist je dat we in het Element ook groepen hosten voor trainingen en creatieve sessies? Onlangs hadden we het Modeteam op bezoek.

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwtjes en events? Laat dan je e-mailadres achter.

Contact met

Het Element

Vlijtseweg 130

7317 AK Apeldoorn

+31(0)6 2346 8780

info@startup-apeldoorn.nl