Over

Het Element is een innovatiehub op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Een plek waar mensen, bedrijven en passies samenkomen. Een plek die wordt gehost door Startup Apeldoorn.

Innoveren en ondernemen is mensenwerk

Sinds de zomer van 2019 bouwen we in het Element aan een bruisende community van startups en andere innovatieve bedrijven in het domein van duurzaamheid, sociale innovatie en ICT. Allemaal ondernemers die de wereld een beetje mooier en beter willen maken met hun bedrijf.

Het Element wordt gehost door Startup Apeldoorn, een stichting gerund door drie ondernemers. Bas, Wiebe en Shira werken als verbinders en aanjagers van innovatie en ondernemerschap in de stad. Ze delen de visie dat ondernemerschap en innoveren mensenwerk is, en doen niets liever dan mensen die impact willen maken op de wereld een stapje verder te helpen. Onder andere in het Element.

Wiebe Bakker

Aanjager

Wil je een ruimte huren in het Element? Dan is Wiebe je eerste aanspreekpunt. Naast aanjager bij Startup Apeldoorn, wordt Wiebe ingeschakeld als kickstarter van initiatieven die de wereld een beetje mooier maken, en coacht hij ondernemers. Wiebe is mede-initiatiefnemer van de startup Mijn Eigen Zaak, die ook in het Element gevestigd is.

Shira van der Werf

Aanjager

Zie je berichten langskomen, dan heeft Shira ze geschreven. Daarnaast is ze vanuit Startup Apeldoorn dé verbinder binnen de regio. Shira weet je altijd in contact te brengen met de juiste mensen om je idee een stap verder te brengen. Naast haar werk voor Startup Apeldoorn werkt Shira als strateeg en helpt ze professionals en ondernemers communicatief leiderschap te tonen.

Bas Mennink

Aanjager

Zit je om inspiratie verlegen en wil je échte gesprekken over verandering en innovatie voeren binnen je organisatie, dan moet je bij Bas zijn. Hij brengt grote en kleine groepen in beweging en laat mensen voelen wat hun passie ook alweer is. Naast zijn werk als aanjager bij Startup Apeldoorn, is Bas betrokken bij de startup H3lab, die ook in het Element gevestigd is.

Meer over

Ruimte huren

Zoek je een toffe plek voor je startup? We hebben nog een paar kantoorrruimtes beschikbaar voor startups en andere innovatieve ondernemers.
Ook kun je onze trainingsruimte huren voor groepen tot 25 personen. Interessant voor organisaties die voor hun creatieve bijeenkomsten graag even buiten hun eigen muren gaan.

Meer over

Jouw innovatievraag

Als je doet wat je deed…

Heb je een businesscase die je tegen het licht wilt houden? Heb je behoefte om out-of-the box te klankborden? Kom langs en leg je innovatievraagstuk aan ons voor. Er is geheid een ondernemer (of twee, of drie) binnen het Element die jou verder kan helpen!

Jeroen Janssens

Martono & Company

Met Martono & Company werk ik aan een betere wereld waar het leven goed is. Ik geloof dat een goed leven voor iedereen bijdraagt aan een betere wereld. Ik doe dit onder andere met het leveren van kokoskool briketten, een beter alternatief voor houtskool en sociaal betrokken bij de productie. “

Dennis Leusveld

H3lab 

“Een toenemend aantal (jonge) mensen is gestresst en uitgeput. Zoekende naar zichzelf in deze snel veranderende wereld waarin je zoveel moet. Dat raakt mij en ik wil graag mijn steentje bijdragen dat het aantal gestresste, uitgeputte mensen afneemt. Met H3lab bieden we daar een plek voor.”

Henri Bloem

Impress3d

“Ik kwam er na mijn studie achter dat de bouwwereld te weinig een ‘Wauw!’ effect achterlaat bij haar doelgroep over hetgeen ze gaan bouwen of verbouwen. 
Met animaties, Virtual Reality en maquettes brengen wij daar verandering in.

Contact met

Het Element

Vlijtseweg 130

7317 AK Apeldoorn

+31(0)6 2346 8780

info@startup-apeldoorn.nl