Plek om te werken

Zoek je een toffe plek voor je startup? Of wil je een inspirerende locatie voor je bijeenkomst? Je vindt het in het Element.

Werkplek, vast kantoor of een speelruimte

Werkplek

Ben je op zoek naar een werkplek? We bieden in samenwerking met onze buren van Plek werkplekken aan. Je kunt kiezen voor een werkplek voor 1, 2 of 5 dagen per week. Het is ook mogelijk om een strippenkaart af te nemen. 

Wil je een dagje gratis Plek proberen? Je kunt gratis een dag proefdraaien. Kijk hieronder voor de mogelijkheden

Kantoorruimte  

Ben je op zoek naar een eigen kantoorruimte? We hebben nog een paar ruimtes beschikbaar voor startups en andere innovatieve ondernemers. De grootte van de beschikbare ruimtes varieert van 15 tot 35 m2, en zijn zowel voor eenpitters als kleine startups geschikt.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Workshop ruimte

Ben je op zoek naar een workshop ruimte of een ruimte voor een bijeenkomst? Wij hebben diverse ruimtes beschikbaar voor zowel kleine als grote groepen. 

Meer weten over mogelijkheden en tarieven? Laat het ons weten. Indien gewenst, kunnen ondernemers uit het Element ook een deel van de inhoud of procesbegeleiding verzorgen.

Over

Het Element

Kom werken in het oude directiekantoor van Zwitsal Apeldoorn! Sinds de zomer van 2019 bouwen we hier aan een bruisende community van startups en andere innovatieve bedrijven in het domein van duurzaamheid, sociale innovatie en ICT. Allemaal ondernemers die de wereld een beetje mooier en beter willen maken met hun bedrijf. 

Over

StartUp Apeldoorn

Het Element wordt gehost door Startup Apeldoorn, een stichting gerund door drie ondernemers. Bas, Wiebe en Shira werken als verbinders en aanjagers van innovatie en ondernemerschap in de stad. Hun visie? “Ondernemen en innoveren is mensenwerk, en we doen niets liever dan mensen die impact willen maken op de wereld een stapje verder te helpen.” 

Suus Reep

Suus Reep 

“Ik bouw aan een inclusieve samenleving! De maatschappij verdient een verandering, naar een samenleving waarin er voor iedereen een plek is, om te wonen, te leven en om te werken. Ik draag graag bij, met mijn werk op het gebied van sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid.”

Bas Mennink

H3lab / Startup Apeldoorn

“Als meer mensen vanuit hun hart gaan werken krijgen we een mooiere en gezondere wereld. Ik bouw aan omgevingen en interacties waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen halen.  En begeleid processen van mensen en teams die tot resultaten willen komen die er echt toe doen.”

Jaap Flendrie

Mijn Eigen Zaak / JF3

“Ik wil projecten op de thema’s duurzaamheid, circulaire economie en energie verbinden aan het sociaal domein en werkzoekenden. En zo nieuwe, sociale en duurzame projecten ontwikkelen en in praktijk zetten, die ook nog eens concrete en tastbare resultaten opleveren.

Meer inspiratie, energie, samen, kansen en doen?!

Ondernemen en innoveren is mensenwerk, daar geloven we heilig in. Daarom is het Element ook méér dan een bedrijfsverzamelgebouw. We leggen actief verbindingen tussen de mensen die in het Element zitten, we leren elkaar kennen. Dit doen we door regelmatig een lunch of een borrel te organiseren, maar ook door samen te werken aan het inrichten van het Element, door meetups en andere activiteiten te organiseren, en door samenwerkingen te stimuleren. Daar kunnen alleen maar mooie dingen door ontstaan.

Contact met

Het Element

Vlijtseweg 130

7317 AK Apeldoorn

+31(0)6 2346 8780

info@startup-apeldoorn.nl